Комітет Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів щиросердно вітає Вас з Днем Перемоги.

Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, звитяжної ратної праці та водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Цей вікопомний день для нашого народу є суміш печалі й радості. За чотири роки війни Україна заплатила за свою свободу, за право жити на рідній землі більш як 10 мільйонами життів своїх синів і дочок. Це надзвичайно висока плата.

День Перемоги залишається днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я Перемоги — істинний приклад патріотизму. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів великої Перемоги, найкращим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.

Комітет висловлює свою шану Вам, шановні ветерани, які зробили свій внесок у Перемогу і подальше становлення держави, виховання прийдешнього покоління, виняткове почуття обов’язку, доброти і чуйності, щедрості душі. Ми розуміємо потреби і турботи, проблеми і біль мільйонів ветеранів, пенсіонерів і інвалідів і повірте, що робимо все можливе, що належить до компетенції комітету, щоб Ваше життя покращилося. Запевняємо Вас, що й надалі докладатимемо усіх зусиль задля задоволення Ваших щоденних потреб та інтересів. Живіть якомога довше серед нас, пам’ятайте, що без Ваших рук, без Вашого подвигу, без Вашої історії Україна не відбудеться.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих років активного життя, родинного затишку і тепла. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.

Зі святом Вас, дорогі ветерани!

Валерій СУШКЕВИЧ, голова комітету.