Постанова
Верховної Ради України
Про проведення парламентських слухань на тему: «Обороноздатність України у ХХІ столітті: виклики, загрози та шляхи їх подолання»
Верховна Рада України постановляє:
1. Провести у липні 2014 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Обороноздатність України у ХХІ столітті: виклики, загрози та шляхи їх подолання».
2. Кабінету Міністрів України до липня 2014 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції щодо їх рекомендацій.
4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників наукових та громадських організацій, вчених та експертів.
5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
6. Управлінню комп’ютеризованих систем, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України та Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради України забезпечити аудіо- та відеотрансляцію парламентських слухань у мережі Інтернет.
7. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації та проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України О. ТУРЧИНОВ.

м. Київ, 18 червня 2014 року. № 1513-VІІ.