Бокс. Бій між Володимиром Кличком та болгарином Кубратом Пулєвим відбудеться 6 вересня на «Арені O2 World» в Гамбурзі (Німеччина).
Як відомо, на кону цього поєдинку стоятимуть титули чемпіона світу за версіями ІBF, WBA, WBO та ІBO у надважкій вазі. Зазначимо, що Володимир Кличко вже боксував на 16-тисячній «Арені O2 World» 2012 року. Тоді він переміг одноголосним рішенням суддів поляка Маріуша Ваха.
Гандбол. У Загребі (Хорватія) відбулося жеребкування фінального турніру чемпіонату Європи-2014 серед жінок. Змагання прийматимуть Угорщина та Хорватія з 7 по 21 грудня.
Група А. Угорщина, Іспанія, Росія, Польща.
Група B. Норвегія, Данія, Румунія, Україна.
Група C. Швеція, Німеччина, Хорватія, Нідерланди.
Група D. Чорногорія, Франція, Сербія, Словаччина.
Матчі нашої групи відбудуться у Дебрецені (Угорщина). До наступного раунду пройдуть по три найкращі команди від кожної групи.
Футбол. Донецький «Шахтар», як повідомив Sport.ro, розглядає можливість проведення домашніх матчів Ліги чемпіонів на «Національній арені» в Бухаресті, яка вміщує понад 50 тисяч глядачів.
За даними джерела, цей варіант є для «гірників» альтернативним, якщо Київ і Львів з якихось причин не підійдуть. Раніше повідомлялося, що «Шахтар» мешкатиме в Києві, а гратиме матчі Ліги чемпіонів у Львові.
*** 
Іспанський клуб «Атлетик» (Більбао), схоже, погодився на умови київського «Динамо» щодо проведення контрольного матчу в Австрії. На клубному сайті іспанців опубліковано календар літніх спарингів команди, де зустріч з українцями запланована на 19 липня. Раніше наставник динамівців Сергій Ребров заявив, що такий матч цікавить киян, якщо він відбудеться не пізніше 19 липня.
*** 

Розмови про недопуск «Дніпра» до участі в кваліфікації Ліги чемпіонів виявилися безпідставними. Українська команда стартуватиме в головному клубному турнірі Європи. Про це йдеться в короткому повідомленні на сайті УЄФА.