У Сімферополі відбулося свято газети Верховної Ради автономії «Крымские известия» з нагоди виходу чотиритисячного номера. Колектив популярного видання прийшли привітати багато друзів і шанувальників. Вони відзначили, що за 16 років від дня заснування воно завоювало авторитет і знайшло свого читача, оперативно розповідає про діяльність депутатського корпусу, як рішення парламенту АРК втілюються у життя.

Важливо, що в публікаціях дотримується баланс думок і поглядів депутатів, обраних від різних партій і блоків, представлено різні точки зору. В газеті відображено розмаїте життя автономії: політика й економіка, культура й соціальні проблеми, спорт і дозвілля. Показово, що кримські «известинцы» прокладають дорогу й до україномовних читачів — почав виходити додаток українською мовою «Кримський діалог».

«Кримские известия» стають дедалі затребуванішими в органах державної влади, на підприємствах і в установах автономії. Зростає й кількість передплатників. До численних привітань колегам і побажань нових творчих знахідок та ідей, любові й поваги читачів приєднується й колектив «голосоукраїнців».

Крим.