«Єдиний центр» — це політична сила, яка повинна стати міцною опорою для Президента. На цьому наголосив народний депутат від фракції «Наша Україна— Народна самооборона», лідер політичної партії «Єдиний центр» Ігор Кріль. «Ми не боротимемося ні з якими партіями, ми відстоюватимемо свої ідеї», — сказав він.

За його словами, партія не прагне, щоб Віктор Ющенко став її почесним головою. «Ми робитимемо все, щоб бути Президентові надійною опорою», — зазначив народний депутат.

Голова «Єдиного центру» вважає, що сьогодні Україна стала заручницею амбіцій окремих політиків. «Ми підтримуємо дії Президента і забезпечимо виконання його програми та намірів», — сказав Ігор Кріль.

У свою чергу, член президії партії, народний депутат від «НУ—НС» Олеся Оробець зазначила, що «Єдиний центр» прагнутиме залучити до своїх лав молодих політиків з європейськими поглядами. «Наше завдання — орієнтуватися передусім на громадянина України», — сказала вона.

Інший член президії, народний депутат від «НУ—НС» Михайло Полянчич запевнив, що в партії будуть дотримані найвищі принципи демократії. За його словами, «Єдиний центр» підтримуватиме розвиток ліберальної економіки в країні та відстоюватиме посилення президентсько-парламентської форми правління.

Член президії партії, народний депутат від «НУ—НС» Віктор Тополов висловив сподівання, що представники інших політичних сил стануть прибічниками «Єдиного центру», оскільки їхня партія відстоюватиме принципи об’єднання країни. «Я сподіваюся, що цей процес, який ми започаткували, буде позитивним та успішним», — сказав він.