Ще одна нагорода Омельчука

Кульова стрільба. Ріо-де Жанейро (Бразилія). Етап Кубка світу. Українець Олег Омельчук, після перемоги у стрільбі з пістолета на 50 метрів, у середу виграв ще одну медаль. У стрільбі з пістолета на 10 метрів він завоював «срібло».

Плани братів

Бокс. Чемпіон світу за версіями WBO і ІBF у надважкій вазі українець Володимир Кличко проведе захист титулів у поєдинку з американцем Тоні Томпсоном у липні в Німеччині. Зараз обговорюються кандидатури чотирьох німецьких міст на проведення бою — Гамбург, Маннгейм, Дюссельдорф і Кельн.

— Німецькі шанувальники боксу, напевно, пам’ятають Томпсона, який у липні 2007 року в Гамбурзі виграв в албанця Луана Краснічи, — зазначив Володимир Кличко. — Томпсону віддали перевагу в праві зустрічі зі мною, бо він чекав довше, ніж Олександр Повєткін.

Кличко-молодший повідомив, що його двобій з росіянином Повєткіним планується наприкінці року в Берліні.

Стосовно планів старшого брата, Віталія, то, за словами Володимира, він надіслав листа президентові Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейману, у якому пообіцяв, що навіть у разі обрання мером Києва (вибори відбудуться 24 травня), він обов’язково зустрінеться з нігерійцем Семюелем Пітером. Бій пройде перед пекінською Олімпіадою.