Футбол. Тренер збірної України Олексій Михайличенко назвав склад гравців, які готуватимуться до товариського матчу Україна — Сербія, що відбудеться 26 березня в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Воротарі — Олександр Шовковський («Динамо»), Богдан Шуст («Шахтар»); оборонці — Андрій Несмачний, Олег Допілка (обидва — «Динамо»), Андрій Русол («Дніпро»), В’ячеслав Шевчук, Дмитро Чигринський, Олександр Кучер (усі — «Шахтар»); півоборонці — Олексій Гай («Шахтар»), Анатолій Тимощук («Зеніт», Росія), Олег Гусєв, Тарас Михалик (обидва — «Динамо»), Денис Голайдо («Таврія»), Руслан Ротань, Сергій Назаренко (обидва — «Дніпро»); нападники — Андрій Шевченко («Челсі», Англія), Андрій Воронін («Ліверпуль», Англія), Андрій Воробей («Дніпро»), Олександр Гладкий («Шахтар»), Артем Кравець («Динамо»).

* * *

Першість країни. Перша ліга. 20-й тур. 17 березня. «Дніпро» (Черкаси) — «Динамо-2» (Київ). 1:0.

Синхронне плавання. Ейндховен (Нідерланди). Чемпіонат Європи з водних видів спорту. Українки Дар’я Юшко та Ксенія Сидоренко завоювали бронзові медалі, виступаючи в дуеті. Вони не змогли втрутитися в боротьбу за «золото-срібло», які розіграли спортсменки з Іспанії та Італії, однак забезпечили солідну перевагу над дуетом із Греції і заслужено посіли третє місце.

Велоспорт. У Франції завершилися перегони Париж—Ніцца. За підсумками семи етапів українець Ярослав Попович у генеральній класифікації посів третє місце.

Теніс. Індіан Веллс (США). Турнір Pacіfіc Lіfe Open. Альона Бондаренко упевнено переграла колишню першу ракетку світу француженку Амелі Моресмо (6:1, 6:2) і пройшла до четвертого кола. Слід сказати, поточного сезону Моресмо поки що не показує свій колишній теніс, та й у світовому рейтингу перебуває нижче від Бондаренко — на 27-му місці (Альона — 24-та). Однак Бондаренко варто привітати з перемогою над іменитою спортовкою. До речі, торік у Цюріху (Швейцарія) українка також здолала Моресмо. Тепер у четвертому колі Альона зіграє з росіянкою Марією Шараповою.