Нерест ще не розпочався, а вже є перший улов браконьєрів

У ході оперативно-профілактичних заходів на річці Дніпро полтавські правохоронці затримали чоловіка, що ловив рибу забороненим знаряддям — сіткою. У результаті було вилучено понад 27 кілограмів риби, — розповіли «Голосу України» в прес-центрі ГУ УМВС України в Полтавській області.

Фото з архіву «Голосу України».

Кобеляки готові приймати туристів під час Євро-2012

Кобеляки — єдине місто Полтавщини, яке готове приймати уболівальників, котрі приїдуть дивитися футбольні матчі Євро-2012. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Іван Близнюк на нараді за участі керівництва районів, міста та бізнесменів. Голова Кобеляцької райдержадміністрації Олег Решетило висловив готовність залучати інвесторів для розбудови інфраструктури району, тим більше що до відзначення 300-річчя Полтавської битви в с. Світлогірське розпочато будівництво великого туристично-розважального комплексу. Кобеляки потрапляють у 100-кілометрову зону від Дніпропетровська, де проходитимуть ігри європейської першості. Про готовність Кобеляк прийняти туристів під час Євро-2012 обласна державна адміністрація поінформує Міністерство регіонального розвитку України.

Хильнувши зайвого, жінка забула про... свою іномарку

Днями полтавська міліція шукала легковик 26-річної полтавки, яка заявила про зникнення іномарки. Правоохоронці відпрацьовували кілька версій. Головна — викрадення авто. Однак усе виявилося значно простіше. Як розповіли «Голосу України» в прес-центрі ГУ УМВС України в області, легковик знайшли біля стін нічного клубу міста — там, де його залишила власниця. Працівники міліції кажуть, що пані добряче гульнула й геть забула про автомобіль.

ДТП за участю працівників міліції

На автодорозі Київ—Харків водій легковика «Опель-Вектра» не впорався з керуванням і скоїв наїзд на автомобіль «МАЗ». У легковому автомобілі на момент зіткнення були троє працівників міліції, які перебували поза службою, та одна жінка. Пасажирка легковика зазнала смертельної травми. Працівники міліції отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Їх доставлено до Лубенської лікарні. Перевірку за фактом ДТП проводять прокуратура Лубенського району та інспекція з особового складу ГУМВС України в Полтавській області.

Дмитро СКОБЕЛЬСЬКИЙ.