Футзал. Київ. На олімпійській базі «Святошин» відбувся VІ міжнародний турнір пам’яті уславленого півоборонця київського «Динамо» і збірної СРСР, володаря Кубка кубків і Суперкубка УЄФА, заслуженого майстра спорту, заслуженого тренера України Віктора Колотова.

Організаторами змагань виступили Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація (голова — Володимир Мазепа), ФФУ, Головне управління з фізичної культури і спорту Київської міської державної адміністрації та федерація футболу столиці. Генеральним спонсором турніру традиційно виступила компанія АТЛ (генеральний директор — Роман Баликін).

Під час церемонії відкриття народний депутат України Володимир Бондаренко передав привітання учасникам меморіалу від Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Володимир Мазепа побажав спортсменам перемог, справжньої чоловічої боротьби, а також щоб меморіал Колотова став для молодих талановитих гравців трампліном у велике футбольне майбутнє.

Друг і соратник Віктора Колотова із уславленого динамівського складу 70-х років Євген Рудаков розповів про перші кроки молодого Віктора у динамівському колективі: «Я не знаю іншого футболіста, котрий був би такий відданий футболу, як Віктор Колотов. Його ставлення до тренувань, виконання своїх обов’язків професіонального футболіста мають наслідувати всі наші юні зірки».

Цього разу за головний приз змагалися команди зі столиці України, Чернігівської, Чернівецької, Волинської, Одеської та кількох інших областей нашої країни, а також колективи з Польщі, Білорусі, Молдови. Характерно, що у складах багатьох клубів грали досить відомі футзалісти. А деякі з них навіть є учасниками європейських першостей з футзалу.

Переможцем змагань стала команда «Зірка» (Святошинський район Києва). Вона у фінальному матчі перемогла столичний колектив «Макстим» — 2:1. У поєдинку за третє місце київська команда «Плесо» обіграла «Динамо» з Молдови. Основний час зустрічі завершився з рахунком 0:0. Тому довелося пробити післяматчеві пенальті. Кияни були влучніші — 3:2.