Голова Верховної Ради України надіслав вітання колективу Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» з нагоди 90-річчя:

Колективу Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ»

Щиро вітаю колектив Українського національного інформаційного агентства із знаменною датою — 90-річним ювілеєм!

У цей святковий день разом із численним активом шанувальників Укрінформу з повагою віддаю належне багатолітнім репортерським творчим пошукам і надбанням — важливої інформаційної складової України, літопису трудових і ратних подвигів народу, його поступу шляхами незалежності, державного будівництва. Йдучи в ногу з часом, журналісти крок за кроком, рік за роком наполегливою працею підтверджують національний статус агентства, підходять до висвітлення подій, підготовки матеріалів з позиції глибокого дослідження фактів, соціального інтересу, духовних запитів громадян.

Укрінформ справедливо вважають авторитетним і впливовим джерелом інформації, надійним і впевненим партнером, якого поважають на ринку новин. У системі інформаційного забезпечення внутрішньої і зовнішньої політики держави, посилення її присутності в світовому інформаційному просторі ключовим орієнтиром колективу є висвітлення питань утвердження в Україні демократичних інститутів, розвитку парламентаризму, діяльності Верховної Ради, її комітетів і фракцій, народних депутатів, органів місцевого самоврядування. Парламентську сесійну залу, журналістську ложу неможливо уявити без репортерів Укрінформу, які працюють фахово, на випередження.

Вірю, що колектив агентства нарощуватиме свій потенціал, впевнено йтиме вперед, наполегливо втілюватиме мету, щоб його продукцію знали і належно цінували за високими стандартами якості в широкому світі.

Щиро зичу працівникам Укрінформу здоров’я, щастя і добра! Хай журналістська доля буде прихильною в усіх ваших творчих починаннях!