Теніс. Мінськ (Білорусь). Міжнародний турнір серії ІTF (призовий фонд — 25 тисяч доларів). Донеччанка Юлія Бейгельзимер у парі з росіянкою Анною Лапущенковою виграли в парному розряді. У фіналі україно-російський дует взяв гору над парою Богуш/Милевська (Білорусь) —6:4 і 7:5. У кар’єрі 24-річної Бейгельзимер це дев’ятнадцятий титул ІTF в парному розряді.

* * *

Дев’ятиразова чемпіонка «Вімблдона» Мартіна Навратілова через 33 роки знову стала громадянкою Чехії. Вона виїхала до США 1975 року і через шість років одержала американське громадянство. Тенісна зірка втекла з колишньої Чехословаччини через комуністичний режим, за що й була позбавлена громадянства. На прес-конференції в Токіо Мартіна повідомила, що повертається назад, бо соромиться країни, в якій президентом є Джордж Буш. У січні вона одержала новий чеський паспорт. Найближчим часом пані Навратілова збирається розпочати будівництво тенісної академії в Чехії для молодих спортсменів, повідомляє The Tіmes. Нагадаємо, що за свою кар’єру Мартіна Навратілова вісімнадцять разів вигравала турніри «Великого шлема» в одиночному розряді та 31 — у парному.

Гандбол. Запоріжжя. Кубок кубків. 1/4. ЗТР виграв у швейцарського клубу «Кадеттен Шаффхаузен» — 23:21. Матч у відповідь відбудеться 16 березня.

Бокс. Два титульні бої відбудуться 26 квітня в Дрездені на Freіberger Arena. В одному українець Сергій Дзинзирук захищатиме титул чемпіона WBO у першій середній вазі проти чеха Лукаса Конєчни.

Визначився наступний суперник чемпіона Європи в напівважкій вазі Юрія Барашьяна (25-3, 17 КО). Український боксер, який недавно завоював титул в бою проти німця Томаса Ульріха, проведе обов’язковий захист в поєдинку з екс-чемпіоном світу за версією WBA 34-річним хорватом Стіпе Дрюсом (32-2, 13 КО).

Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч у відповідь. 11 березня.

«Інтер» (Італія) — «Ліверпуль» (Англія). 0:1. Мілан. «Джузеппе Меацца». 80 000 глядачів. Гол: Торрес, 64. Вилучено Бурдіссо («Інтер», 50, два попередження). Перший матч — 0:2.

* * *

За повідомленням Daіly Maіl, український нападник лондонського «Челсі» Андрій Шевченко має намір покинути клуб після закінчення сезону. У літнє трансферне вікно він хоче повернутися до італійського клубу «Мілан». Його дружина, американська модель Крістен Пазік, уже побувала в Мілані, де оглядала нове житло.