Любі жінки!

Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю вас із справжнім весняним святом, святом жіночності, краси та кохання — 8 Березня!

Без вас, дорогі наші жінки, не було б стільки світла, любові й тепла.

Ви наповнюєте будні яскравими й теплими фарбами, добром, спонукаєте нас, чоловіків, до шляхетних вчинків і добрих справ.

Велике спасибі вам, милі жінки, за материнську ласку й мудрість, ніжність і добре слово.

Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надій, оптимізму та справжнього щастя.

Бажаю вам щастя й удачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань.

Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода, добробут і кохання.

Сергій МІЩЕНКО,голова Комітету Верховної Ради України з питаньправової політики,народний депутатУкраїни від БлокуЮлії Тимошенко.

Дорогі й славні,прекрасні й самовіддані наші жінки!

Радісно вітаю і сердечно поздоровляю вас із нашим спільним особливим святом — Днем 8 Березня!

Це свято є справді особливим, бо воно щороку відкриває для всіх нас весну. Саме цей особливий день нагадує всім чоловікам про їхній обов’язок завжди бути люб’язними і щиросердними до жінок, поважати і шанувати прекрасну половину людства, яка несе в собі величну місію продовження роду.

Дорогі мої! Ми з вами добре знаємо — все те добре, що кожен з нас, чоловіків, носить у своєму серці, отримав від наших дорогих жінок: матері, бабусі, першої шкільної вчительки, дружини.

Жінки виховують чоловіків своєю неповторністю, ніжністю, терпінням, любов’ю, самопожертвою, відданістю.

Жінки завжди дають чоловікам приклад працелюбства своєю щоденною, часом невдячною, роботою, піклуванням про злагоду в родині й про сімейний добробут, попри всі негаразди, несуть на своїх плечах важку ношу обов’язку і високої відповідальності за щастя своїх дітей.

У цей особливий для всіх нас день від усього серця бажаю вам, дорогі наші подруги, колежанки, співробітниці й симпатії, доброго здоров’я, благополуччя, радості в серці й любові у ваших родинах, належного, справедливого визнання вашої важливої жіночої місії з боку держави, щастя і успіхів у всіх ваших добрих справах.

Щиро ваш,Віталій КОРЖ,народний депутат України (фракція БЮТ).