Щоб добрі й теплі слова лунали щодня

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк привітав жінок — парламентських журналістів зі святом 8 Березня.

Звертаючись до майстринь пера і мікрофона, котрі щодня висвітлюють діяльність Верховної Ради, глава парламенту зізнався, що в його житті... «дуже багато жінок: це мама, дружина, двоє маленьких доньок, які перевертають хату, теща». «І не знаю, як взагалі людство і суспільство може бути без жінок, — сказав А. Яценюк. — Бо інколи в тій суєті, яка є в кожного чоловіка, чоловік іде радитися з дружиною лише тоді, коли вже все пропало. А з дружиною треба радитися завжди — і коли здобутки, і перемоги, і втрати, які, на превеликий жаль, неминучі. Роль жінки дуже світла і важлива».

Глава парламенту вручив групі парламентських журналісток у подарунок годинники і побажав, щоб ті добрі й теплі слова, які лунають напередодні Міжнародного жіночого дня, кожна жінка чула не раз на рік, а щодня.

Новий формат співробітництва

Учора Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк зустрівся з Маршалком Сейму Республіки Польща Броніславом Коморовським. Під час зустрічі сторони обговорили широкий спектр питань, зокрема щодо політичної, економічної та наукової співпраці. На зустрічі йшлося також про стан підготовки обох країн до Євро-2012. Докладніше читайте в наступному числі газети.