Тісно від кандидатів на посаду міського голови

Що ближче до 16 березня, дати позачергових виборів дніпродзержинського міського голови, то напруженішою стає передвиборна кампанія. Місто заклеєне тисячами агіток із «щасливими» перспективами для городян та компроматом на суперників. Рідшає і лава претендентів, що вже скоротилася до 13 осіб, хоч самовпевнено починали передвиборну «дистанцію» 17. Вальцювальник гарячого прокату залізопрокатного цеху ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського» Олексій Чуб, за його словами, після зустрічей з іншими кандидатами та виборцями зрозумів, що не має потрібного досвіду керування складним механізмом міського господарства. Ще раніше такого ж висновку дійшов і Лев Фрадкін, керівник одного з підрозділів цього самого підприємства.

Як поінформувала «Голос України» голова виборчої комісії Галина Почапська, серед кандидатів — в. о. міського голови Вікторія Кузнецова, її заступник Сергій Андреєв, колишній народний депутат від КПУ В’ячеслав Анісімов, який нині перебуває в резерві головного управління кадрів Кабміну України, а також лікар, банкір, учений, підприємці, виробничники та правозахисники. Дехто з них і раніше кандидували в міських виборчих кампаніях. У протоколах комісії, за словами Галини Дмитрівни, поки що не зафіксовано жодної скарги від кандидатів та їхніх штабів.

Михайло СКОРИК.

«НУ» виключила з лав партії в. о. голови Козелецької райдержадміністрації Леоніда Мисливця

«Голос України» за 26 лютого поточного року у статті «Чиновники не чують Президента і продовжують розтягувати землю?» розповів про проблеми в роботі керівництва Козелецької райдержадміністрації (Чернігівщина).

До редакції надійшла інформація, що «Наша Україна» виключила з лав партії в. о. голови Козелецької райдержадміністрації Леоніда Мисливця за підрив авторитету партії. Це сталося під час засідання політичної ради Чернігівської регіональної організації партії Народний союз «Наша Україна». «Нашоукраїнці» проголосували за виключення Леоніда Мисливця через те, що він, перебуваючи на посаді виконуючого обов’язки голови Козелецької РДА, не дбав про зміцнення авторитету партії і своїми діями призвів до його підриву.

Коментуючи таке рішення, член політради, керівник виконкому Чернігівської регіональної організації НСНУ Владислав Мозковий, зокрема, зауважив: «У статуті партії чітко визначено, що кожен член «Нашої України» повинен дбати про зміцнення впливу та авторитету партії. На жаль, у випадку Леоніда Мисливця сталося інакше».

Вл. інф.