Цими вихідними в київському Палаці спорту відбулися 18-ті міжнародні змагання зі спортивного танцю «Парад надій-2008». Продемонструвати свою майстерність і неперевершене вбрання до столиці з’їхалось 1076 пар із України, Росії, Молдови, Білорусі та Ізраїлю.

Програма складалася з трьох частин — глядачі стежили за перипетіями відкритого чемпіонату Києва, чемпіонату України. Цікавинкою стали змагання на кубок «ФОКСТРОТу». До речі, холдинг уже третій рік поспіль є генеральним партнером турніру.

«ФОКСТРОТ» — це яскравий, енергійний бізнес, як і назва європейського танцю в нашому бренді, — зазначив співзасновник ГК «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев. — Наш бізнес розвивається під девізом: «Нова якість життя» і несе комфорт не тільки в будинки людей, а й у їхні душі. Тому наша участь у розвитку спортивного танцю в Україні не випадкова.

Тацювальний марафон тривав з ранку до вечора. За медалі боролися в трьох вікових категоріях: малята, молодь і дорослі. А призери серед професіоналів дотанцювалися до... чемпіонатів світу і Європи.

Фото Володимира ПОНОМАРЕНКА.