27 лютого 2008 р. в Інституті законодавства Верховної Ради України розпочалися заняття Української школи законотворчості за програмою навчального курсу «Законотворча діяльність». Як зазначив директор інституту, член-кореспондент НАНУ Олександр Копиленко (на знімку), Українська школа законотворчості плідно працює четвертій рік поспіль і за цей час здобула авторитет.

Тому, крім співробітників секретаріатів депутатських фракцій і комітетів Верховної Ради України, помічників народних депутатів України, представників органів місцевого самоврядування, цьогорічний навчальний курс вперше залучив ширше коло слухачів — фахівців Національного інституту стратегічних досліджень, Головдержслужби, інших центральних органів виконавчої влади, які звернулися до інституту з проханням про підвищення кваліфікації у сфері законотворчості.

Програма курсу, до викладання якого залучені видатні українські вчені та практики, пропонує поглиблене вивчення питань законодавчої техніки, правничої мови та термінології, яке, крім лекційних годин, буде проходити в межах спеціальних тренінгів і практичних занять.

Курс семінарських занять з підвищення кваліфікації у сфері законотворчості триватиме до кінця травня 2008 р. Після закінчення занять слухачі отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка (ліцензія Міністерства освіти і науки України АА № 903848 від 22.07.2004 р.).