Житло від Бориса Колеснікова

Народний депутат України Борис Колесніков узяв під опіку сім родин Волині, в яких виховується десять і більше неповнолітніх дітей. Першими кошти для спорудження будинку в розмірі 200 тис. грн. отримала багатодітна сім’я Козачків із села Воєгоща, що в Камінь-Каширському районі, яка виховує 10 неповнолітніх дітей і давно потребувала поліпшення житлових умов.

Із початком реалізації проголошеної Президентом України Віктором Ющенком програми співпраці влади та великого бізнесу у вирішенні питань соціального захисту багатодітних сімей ця сім’я та ще 61 така отримали надію на забезпечення комфортного побуту.

Микола ЯКИМЕНКО.

Волинська область.

До ювілею випуску — подарунки сільській школі

У Шевченківську середню школу Жовтневого району на Миколаївщині приїхав Віктор Пилипишин, який закінчив її 30 років тому. Нині він народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань державного будівництва і місцевого самоврядування, член депутатської фракції «Блок Литвина». Цьогоріч зустріч ювілейна, і Віктор Пилипишин приїхав у рідну школу не з порожніми руками. Шкільній бібліотеці він подарував тисячу книжок, своїм учителям — цінні подарунки, старшокласникам — два караоке, а учням молодших класів — іграшки.

Виступаючи на шкільній «лінійці», Віктор Петрович повідомив іще одну радісну новину: незабаром Шевченківську школу чекає ще один подарунок — 21 комп’ютер для вчителів. Присутні довідалися і про те, що Віктор Пилипишин вніс законопроект, відповідно до якого вчителі та лікарі прирівнюються до держслужбовців. Отож, уточнив народний депутат, їхня заробітна плата зросте у два — два з половиною разу.

Олена ІВАШКО.

Миколаївська область.