Футбол. Сьогодні стартує третій Всеукраїнський шкільний чемпіонат «DJUІCE ГОЛ 2008». Тисячі учасників, безліч команд із майже двох тисяч загальноосвітніх шкіл України боротимуться за титул. Нинішній турнір, його проводитимуть серед учнів 6—8 класів, стане найбільшим за всі роки існування. Ініційований мобільним брендом DJUІCE за підтримки Міністерства освіти і науки України, теперішній сезон відзначається рекордною кількістю міст-учасників — 64 проти 61 торік і 25 позаторік.

Ще однією відмінністю сезону 2008 року стане залучення до змагань і дівочої аудиторії — вболівальниць. Таку можливість надає конкурс «DJUІCE ФАН 2008» — турнір груп підтримки, на якому вони позмагаються зі спортивного артистизму.

Водночас схема проведення основного чемпіонату залишається незмінною: поступовий відбір переможця через кваліфікаційний, міський, регіональний та фінальний етапи. Фінал відбудеться 17 травня на майдані Незалежності в Києві.

Протягом усіх етапів змагань кожен учасник отримає гарантовані призи та сувеніри від DJUІCE, фіналістам турніру цілком заслужено дістануться МР3- та DVD-плеєри. А на переможців знову чекає казковий подарунок: туристична подорож до Італії.