Бокс. Нью-Йорк (США). «Медісон Сквер Гарден». Чемпіон світу за версіями ІBF і ІBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко (50-3, 44 нокаути) здобув перемогу по очках за одностайним рішенням суддів над Султаном Ібрагімовим (22-1-1, 17 нокаутів) з Росії і приєднав до своїх титулів пояс чемпіона WBO. Після закінчення 12 раундів усі судді віддали перемогу Кличку (на знімку) з рахунком 119:110, 117:111, 118:110.

До речі, наш спортовець виграв перший з 1999 року об’єднавчий бій. Українець володів ініціативою й використовував свою перевагу над росіянином у зрості. Ібрагімов мав непоганий вигляд у першому раунді, але потім почав програвати. Кличко працював лівою й упевнено справлявся з атаками суперника. Шостий раунд росіянин провів агресивно, а потім знову почав поступатися.

У восьмому раунді українець, який став частіше атакувати правою, приголомшив противника сильним лівим хуком. Раундом пізніше після атаки Кличка Ібрагімов ледь не впав і опинився на канатах. І в кінцівці бою наш боксер був переконливіший. Відчувалося, що він — господар становища. Для Ібрагимова це перша поразка на професійному ринзі після 22 перемог.