Бокс. Київ. В’ячеслав Узелков із Вінниці на рингу столичного Палацу спорту в головному поєдинку, котрий входив до програми великого свята боксу, організованого «K-2 East Promotіons», захистив титул Інтерконтинентального чемпіона WBA у напівважкій вазі (79,379).

Суперником українського спортовця був аргентинець Хуліо Сезар Домінгес. Бій почався в невисокому темпі. Лише в третьому раунді суперники помітно активізувалися. Особливо Узелков, котрий лівим боковим ударом відправив Домінгеса в нокдаун. Аргентинець було продовжив поєдинок. Однак після потужного «бомбардування» господаря рингу знову опинився долі. Рефері припинив двобій, зафіксувавши перемогу Узелкова технічним нокаутом. Перед цим В’ячеслав провів на профірингу 17 боїв — в усіх здобув перемоги (десять нокаутом).

Але не цей бій фахівці оцінили як найбільш цікавий і видовищний. У 10-раундовому рейтинговому поєдинку чемпіон Європи (перша середня вага, 69,8) росіянин Заур Байсангуров цілком заслужено переміг за очками румуна Георгі Данута. Але і переможений дуже сподобався численним глядачам, виявившись дуже незговірливим, задерикуватим. Одне слово, справжнім бійцем. Протистояння було гострим і захопливим.

Того вечора відбулося ще одне протистояння за титул. Пояс чемпіона СНД і слов’янських країн за версією WBC у напівсередній вазі (66,6) виграв Валерій Бражник (Україна, Кременчук), котрий переміг (технічним рішенням суддів) у дев’ятому раунді Георгія Унгіадзе з Грузії. Як з’ясувалося після бою, Бражник у першому раунді... зламав руку, але довів справу до перемоги.

На знімку: Хуліо Сезар Домінгес (ліворуч) і В’ячеслав Узелков.

Фото Івана ТИХОГО (Укрінформ).