Футбол. Контрольний матч. «Динамо» (Україна, Київ) — ГКС (Польща, Белхатув). 2:1. Голи: Ребров, 5, Ващук, 90+2 — Петрасяк, 63 (п).

«Динамо»: (перший тайм) Шовковський, Допілка, Михалик, Юссуф, Несмачний, Гіоане, Алієв, Гусєв, Нінкович, Ребров, Шацьких; (другий тайм) Рибка, Мандзюк, Федорів, Ващук, Каддурі, Хачеріді, Дедечко, Олійник, Белгазуані, Майкл, Мілевський. Тренер — Юрій Сьомін.

Кияни захопили ініціативу з перших хвилин і забили швидко. Шацьких опинився сам на сам із воротарем поляків. Але прийняв вірне рішення: не пробив, а зробив передачу на Реброва (на знімку), який і закотив м’яча в порожні ворота.

Слід сказати, що в стартовому складі вийшли гравці, котрі протягом останнього місяця були основними в переважній більшості матчів — контрольних і на турнірі Кубку Першого каналу в Ізраїлі. Вони й диктували умови суперникові до кінця першого тайму. Але по-справжньому гострих моментів більше не створили. Ну а суперник турбував Шовковського лише ударами здалеку. Але так і не «пробив» його.

У другому таймі картина на полі дещо змінилася. Це не дивно, бо Сьомін повністю змінив склад. І нова команда не підтримала темпу, запропонованого динамівцями до перерви. Натомість полякам удалося встановити рівновагу, реалізувавши пенальті, призначений за порушення правил Рибкою проти Рахвала.

Після цього успіху ГКС міг вийти вперед. І навіть забив (Вробель), але з положення «поза грою». Однак слід віддати належне футболістам «Динамо», котрі билися за перемогу до останнього. Польські оборонці помилилися і прогавили Ващука. Він вийшов сам на сам із воротарем і майстерно перекинув м’яча у ворота.

І наостанок, надійшла інформація, що товариський матч між московським ЦСКА і київським «Динамо», запланований на 21 лютого, за обопільною згодою сторін не відбудеться. Зустріч відмінили через далеке (більш 200 кілометрів) розташування іспанських тренувальних таборів команд один від одного. Проте динамівці того ігрового дня запланований спаринг неодмінно проведуть. Із ким? Тепер якраз і ведуться перемовини з одним із клубів.

Фото з архіву «Голоса України».