Другий Всеукраїнський з’їзд депутатів усіх рівнів в Сєверодонецьку відбудеться 1 березня, а не 23 лютого, як планувалося раніше. Про це вчора повідомив секретар оргкомітету, народний депутат Вадим Колесніченко (Партія регіонів). Проходитиме він у Льодовому палаці Сєверодонецька, однак, якщо виникнуть якісь проблеми з приміщенням, «ми готові провести з’їзд і на вулиці», повідомив депутат.

За словами В. Колесніченка, під час форуму планується прийняти низку постанов і резолюцій з питань розвитку місцевого самоврядування, захисту прав російськомовних громадян, а також щодо питань НАТО і спроб перегляду історії Великої Вітчизняної війни.

Що стосується складу делегацій, то вони, за словами народного депутата Віктора Тихонова (Партія регіонів), формуються органами місцевих влад. Організатори мають намір надіслати запрошення послам країн Євросоюзу та СНД. Наразі депутат повідомив, що участь у з’їзді братиме лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Стосовно Раїси Богатирьової, то вона візьме участь, якщо виявить таке бажання. Адже вона поки що є народним депутатом і членом партії.