Народного депутата України і свого земляка Миколу Томенка вчителі та учні загальноосвітньої школи села Дмитрушки, що в Уманському районі, зустріли з ентузіазмом. Усі знали, що саме завдяки зусиллям Миколи Володимировича, як голови наглядової ради Українського фонду соціальних інвестицій, вдалося оновити і причепурити приміщення школи, впорядкувати подвір’я.

Після проведеної реконструкції шкільні класи засяяли 111-ма новими металопластиковими вікнами, і стало світліше та затишніше. На ремонт школи витрачено 250 тисяч гривень. Десять відсотків від цієї суми сплатила сільська громада, решту переказав фонд.

Зустріч з Миколою Томенком та головою обласної Ради Володимиром Гресем завершилася у Дмитрушках приємною церемонією. Гості передали школярам спортивний інвентар та футбольні м’ячі.

Того ж дня народний депутат України відвідав Уманський аграрний університет та тепличний комбінат. Під час спілкування з колективами навчального закладу та підприємства обговорено потенціальні здобутки й ризики аграрного сектору економіки після вступу України до Світової організації торгівлі.

Черкаська область.