Футбол. Третій міжнародний турнір «Кубок Першого каналу». Група А.

«Бейтар» (Ізраїль) — ЦСКА (Росія, Москва). 1:0. Гол: Бен-Шошан, 78.

«Бейтар»: Штраус, Альварес (Ців, 67), Амсалем (Хадад, 67), Бен-Йосеф, Гершон, Бенадо (Козокін, 46), Боатенг, Віза Жуніор (Тамуз, 67), Барухян (Азріель, 46), Зандберг (Бен-Шошан, 46), Рамуло. Тренер — Іцхак Шум.

ЦСКА: Мандрикін (Акінфєєв, 46), Василь Березуцький, Григор’єв (Рахімич, 46), Олексій Березуцький, Дуду, Джанер, Алдонін (Ігнашевич, 46), Красич (Вагнер, 46), Мамаєв (Дзагоєв, 79), Жезус, Янчик (Жо, 46). Тренер —Валерій Газзаєв.

Попереджено: Альвареса, 40, Бен-Йосефа, 81.

Арбітр — Кашаї (Угорщина).

29 січня. Єрусалим. Стадіон «Тедді». 1 500 глядачів. 5 градусів.

В Н П М О

1. «Шахтар» 2 0 0 6—1 6

2. «Бейтар» 1 0 1 3

3. ЦСКА 0 0 2 1—4 0

Цим матчем попередній етап турніру вичерпався. Залишився один матч — фінальний. Сьогодні на стадіоні «Блюмфелд» у Тель-Авіві за мільйон доларів посперечаються київське «Динамо» і донецький «Шахтар».

Кияни позавчора також побували в Єрусалимі, відвідали святі місця, молилися... Усім учасникам і мешканцям Ізраїлю природа влаштувала справжнє випробовування. Штормовий вітер, дощ, буря на морі. Температура повітря майже зимова. В Єрусалимі очікується снігопад. Підготували відповідну техніку і відмінили заняття в школах. Ось таке тут лихо.

Неабияк стривожені «зірки» російського... тенісу та їхні керівники. Адже 2—3 лютого на кортах Раматха-Шарона має відбутися матч Кубка федерацій серед жінок Ізраїль—Росія. Президент федерації тенісу Росії і капітан збірної Шаміль Тарпіщев скаржився, що відсутні умови для підготовки. Тренування практично зірвані.

— Матч відбудеться незалежно від погоди, — сказав він на зустрічі з журналістами, на якій побував і кореспондент «Голосу України». — На передній план виходить психологічна підготовка. — Якщо навіть не вдасться потренуватися, то все одно доведеться вийти на корти і грати. Головне, щоб вітром не знесло дівчат...

До речі, у складі гостей — новоспечена переможниця Australіan Open Марія Шарапова, Анна Чекветадзе, Дінара Сафіна та Єлєна Весніна. Їм протистоятимуть Шахар Пеєр, Ципора Обзілер, Керен Шломо та Юлія Глушко.

Шарапова під час зустрічі з представниками ЗМІ в Герцлії сказала, що дуже рада, нарешті, зіграти за збірну. Зізналася, що не має хлопця і збирається виступити на Олімпіаді в Пекіні. Але хоче, щоб її команда перемогла ізраїльтянок. От хоч би негода не завадила.

Однак, за прогнозом, в суботу і неділю погода має змінитися на краще. Засвітить сонечко, і термометр показуватиме плюс 18—20. Але нас там уже не буде. Добре в гостях, а дома краще...

Віктор БРАНИЦЬКИЙ (із Тель-Авіва).