Футбол. Бразилія. ЧС-2014. Фінальний турнір. Груповий раунд.
16 червня. Група G. Німеччина — Португалія. 4:0. Салвадор. «Фонте-Нова». 51 081 глядач. Голи: Мюллер, 12 (п), 45+1, 78, Гуммельс, 32. Вилучено Пепе (Португалія, 37).
Гана — США. 1:2. Натал. «Арена дас Дунас». 39 760 глядачів. Голи: Андре Айю, 82 — Демпсі, 1, Брукс, 86.

Група F. Іран — Нігерія. 0:0. Курітіба. «Арена Байшада». 38 081 глядач. 

***
БРАЗИЛЬСЬКИЙ КАЛЕЙДОСКОП
Нападник Самюель  Ето’О може пропустити решту матчів збірної Камеруну на чемпіонаті світу-2014. Про це заявив тренер збірної Фолькнер Фінке, інформує AFP.
За словами наставника, нападник «Челсі» пропустив два тренування через проблеми з правим коліном, які у нього виникли наприкінці клубного сезону.
*** 
ФІФА відповіла на критику наставника збірної Італії Чезаре Пранделлі, котрий після матчу його команди з Англією заявив, що грати в спеку без невеликих перерв нестерпно.
«Температура +27 градусів за Цельсієм не є перевищенням норми, — наводяться слова прес-секретаря ФІФА. — Здоров’я гравців — наш пріоритет. На кожному стадіоні перебувають медики, які оцінюють загальну ситуацію. Запевняю: на матчі Італія—Англія не було жодних ризиків».
*** 
Футболістів збірної США чекає винагорода в майже 34 мільйони доларів у разі перемоги на чемпіонаті в Бразилії. Як повідомляє Maіl on Sunday, в середньому кожен із них отримає близько 1,5 мільйона доларів.
ФІФА заплатить переможцям турніру 37 мільйонів, і Федерація футболу США має намір практично всю суму виплатити гравцям.
Футболісти збірної Англії в разі виграшу турніру зароблять 600 тисяч кожен, а Гани або Нігерії — лише 100 тисяч.