Хокей. Чемпіон України сезону-2013/14 київський «Компаньйон-Нафтогаз» подав до Міжнародної федерації хокею (ІІХФ) заявку для участі в Континентальному кубку.
27 червня в Будапешті відбудеться нарада представників клубів. Там стане відомий склад учасників змагань, а після зібрання буде оприлюднено календар турніру. Але вже зараз відомо, що «Компаньйон» почне свій шлях з півфіналу, де змагатиметься з представниками Франції, Білорусі («Нєман») і переможцем чвертьфіналу.
Нагадаємо: володарем Континентального кубка 2014 року став норвезький «Ставангер Ойлерс», що обійшов двох переможців останніх сезонів — донецький «Донбасс» (2013), французький «Руан» (2012), а також чемпіона Італії «Азіаго».
Гандбол. Михайловце (Словаччина). Жіноча збірна України таки здобула путівку на чемпіонат Європи 2014 року, який спільно проведуть Угорщина та Хорватія. У вирішальній для себе зустрічі на нейтральному майданчику «синьо-жовті» здобули необхідну перемогу над командою Австрії — 33:24.
Зазначимо, що українкам потрібно було виграти з різницею у сім очок і більше, чого вони і досягли. Підопічні Леоніда Ратнера забезпечили комфортну перевагу ще у першому таймі, а у другому довели справу до переможного завершення.
Підсумкове становище: Данія — 12 очок, Україна — 6, Австрія — 6, Литва — 0.
Футбол. Донецький «Шахтар» учора почав свій австрійський збір, який пройде у відомому «гірникам» альпійському місті Гоїнг. Тут під час підготовки до сезону планується проведення чотирьох спарингів, повідомляє офіційний сайт клубу.
21 червня суперником буде ФК «Ваккер» з Інсбрука; 23 червня — чемпіон Азербайджану клуб «Карабах» (Агдам); 25 червня — чемпіон Албанії «Скендербеу» (Корча); 27 червня — чемпіон Австрії ФК «Зальцбург».
Три перші матчі планується провести на стадіоні Гоїнга, заключна зустріч відбудеться у Зальцбурзі.
Бокс. Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBA, срібний призер Олімпіади-2000 в Сіднеї (Австралія) українець Андрій Котельник планує провести ще один бій. Місцем організації події буде рідний для боксера Львів. Інші деталі поки що не відомі.
«Вирішив останній бій провести у Львові, якщо все владнається, адже ситуація в країні нестабільна. Поєдинок планую на вересень—жовтень цього року. Це буде завершальний бій», — сказав Андрій.

Зазначимо, що Котельник востаннє виходив у ринг в серпні 2010 року.