Висловлюємо щирі співчуття народному депутатові України, члену депутатської фракції Блоку «Наша Україна — Народна самооборона», члену Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування МАТВІЄНКУ Анатолію Сергійовичу у зв’язку з великим горем — смертю батька

МАТВІЄНКА Сергія Кузьмовича.

Голова Верховної Ради України Арсеній ЯЦЕНЮК;

Керівник апарату Верховної Ради України Валентин ЗАЙЧУК.

* * *

Народні депутати України — члени Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування — висловлюють щире співчуття народному депутату України Матвієнку А. С., родині, близьким у зв’язку з важкою та непоправною втратою — смертю батька

МАТВІЄНКА Сергія Кузьмовича

— людини непересічної, багатої душею і щедрої серцем. Життя інколи буває несправедливим і невблаганним. Воно не тече у зворотному напрямку і забирає найкращих серед нас. Зі скорботою дізналися про втрату особистості, яка щедро ділилася з людьми талантами свого розуму, душі і відкритого серця.

Коли блискавка потрапляє в дерево, воно згоряє, але навесні коріння викидає вгору молоді та сильні пагони. У Сергія Кузьмовича є свої пагони — це діти та онуки. Вони молоді, їм треба рости та дорослішати, виходити в люди. У кожного своя доля. Незмінним для них буде одне — відчуття гордості за свого батька і діда. Людини багатогранної та мудрої.

Хай світла пам’ять про нього живе серед добрих людей.

Голова та члени комітету.

* * *

Центральний Провід та Рада Старійшин Української республіканської партії «Собор» висловлюють глибокі співчуття Анатолію Сергійовичу та Валентині Сергіївні Матвієнкам з приводу непоправимої утрати — смерті батька Сергія Кузьмовича.

Сергій Кузьмович Матвієнко належав до покоління українських трудівників, на чию долю випало пережити складне і трагічне XX сторіччя. Він пройшов цю дорогу, не маючи ані краплі кривди за душею, і разом з дружиною Марією Павлівною виховав достойних дітей — сина Анатолія, знаного політика і громадського діяча, і доньку Валентину — науковця, котра велику частину свого життя присвятила шляхетному фаху лікаря.

Пам’ять про Сергія Кузьмовича залишиться у серцях усіх партійців, хто знав цю прекрасну людину.

Центральний Провід та Рада Старійшин УРП «Собор».