Таки домовилися

За повідомленням офіційного сайта Федерації футболу Англії, у понеділок на зустрічі в Загребі (Хорватія) склали календар матчів шостої групи відбірного турніру ЧС-2010.

2008 рік. 20 серпня. Казахстан—Андорра.

6 вересня. Андорра—Англія. Хорватія—Казахстан. Україна—Білорусь.

10 вересня. Хорватія—Англія. Андорра—Білорусь. Казахстан—Україна.

11 жовтня. Англія—Казахстан. Україна—Хорватія.

15 жовтня. Білорусь—Англія. Хорватія—Андорра.

2009 рік. 1 квітня. Англія—Україна. Андорра—Хорватія. Казахстан—Білорусь.

6 червня. Казахстан—Англія. Хорватія—Україна. Білорусь—Андорра.

10 червня. Англія—Андорра. Україна—Казахстан.

19 серпня. Білорусь—Хорватія.

5 вересня. Україна—Андорра. Хорватія—Білорусь.

9 вересня. Англія—Хорватія. Білорусь—Україна. Андорра—Казахстан.

10 жовтня. Україна—Англія. Білорусь—Казахстан.

14 жовтня. Англія—Білорусь. Казахстан—Хорватія. Андорра—Україна.

Знайомим шляхом

Футбол. Учора вранці перша команда ФК «Динамо» (Київ) з аеропорту «Бориспіль» вирушила до Ізраїлю. У місті Ейлат, що на узбережжі Червоного моря, чемпіони України тренуватимуться до 22 січня. Потім переїдуть до Тель-Авіва, де візьмуть участь у третьому міжнародному турнірі на Кубок Першого каналу Росії. Юрій Сьомін узяв на збір більш як три десятки гравців. І це природно, адже новий тренер має подивитися на всіх наявних виконавців. І лише після цього робити висновки.

Воротарі — Шовковський, Луценко, Рибка, Загладько, Подзюр (22 роки, вихованець українського футболу, виступав за «Крилья Совєтов», Росія); оборонці — Гавранчич, Маркович, Несмачний, Допілка, Ващук, Романчук, Мандзюк, Федорів, Хачеріді (20 років, вихованець мелітопольського футболу, останнім часом виступав за луцьку «Волинь»); півоборонці — Гіоане, Корреа, Юссуф, Майкл, Ребров, Гусєв, Михалик, Алієв, Дедечко, Нінкович, Бельгазуані; нападники — Шацьких, Клебер, Мілевський, Кравець, Олійник, Главіна.

Оборонець Діакате продовжує відновлюватися після операції. За прогнозами лікарів, зможе приступити до тренувань не раніше ніж у лютому. Бангура та Каддурі зіграють на Кубку африканських націй і зараз готуються до турніру в складах своїх збірних. Рінкон днями приєднається до команди в Ізраїлі.