Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк направив лист Президенту Вікторові Ющенку, в якому зазначає: питання про продовження роботи першої сесії Верховної Ради України шостого скликання безпосередньо до відкриття другої сесії Верховної Ради України буде внесено 14 січня 2008 року на розгляд погоджувальної ради депутатських фракцій у Верховній Раді України.

«У зв’язку з Вашою пропозицією щодо продовження роботи першої сесії Верховної Ради України шостого скликання безпосередньо до відкриття другої сесії Верховної Ради України повідомляю, що це питання з урахуванням вимог законодавства щодо організації роботи парламенту буде внесено 14 січня 2008 року на розгляд погоджувальної ради депутатських фракцій у Верховній Раді України.

Нині відповідно до рішення парламенту від 28 грудня 2007 року про затвердження календарного плану проведення першої сесії Верховної Ради України шостого скликання у січні 2008 року комітети Верховної Ради в установленому порядку опрацьовують 592 законопроекти.

Проте серед законопроектів, що опрацьовуються в комітетах, лише чотири визначені відповідними суб’єктами права законодавчої ініціативи як невідкладні», — йдеться в листі.

Прес-служба Верховної Ради України.