Традиції не порушили

У конференц-залі свого клубного стадіону динамівці традиційно вітають з Новим роком тих, хто цього найбільше потребує: народжених після Чорнобиля дітей, на здоров’ї яких позначилася страшна техногенна аварія. Цього разу з юними друзями спілкувалися гравці київського «Динамо», котрі претендують на місця в основному складі: Тарас Луценко, Віталій Мандзюк, Андрій Ярмоленко, Вадим Родина і Олексій Довгий, а також легендарний Володимир Мунтян.

Володимир Федорович відзначив новорічну атмосферу свята і добра. «До київського «Динамо» я потрапив у шістнадцять років і все життя з рідним клубом. Сьогодні вас вітають футболісти, які ще не мають гучних імен, але саме вони — наше майбутнє, в якому завжди буде місце традиціям. У тому числі зустрічатися з вами», — відзначив зірковий ветеран.

А воротар Тарас Луценко сказав, що для нього Новий рік — це очікування дива, і побажав, щоб воно здійснилося і для малечі, а під ялинкою завжди були подарунки. Натомість голова громадської благодійної організації «Родина» Оксана Євтушенко додала, що диво створюють люди. «Перед вами діти, які в цій затишній залі не вперше. Є й п’ятнадцятирічні, чотирнадцятирічні, які сприймають «Динамо» як свій рідний клуб. І я зичу, щоб улюблений клуб радував їх успіхами». Після новорічних промов і побажань діти отримали цінні подарунки і солодощі, а потім подивилися лялькову виставу.

«Сокіл» матиме власне «гніздо»

Для ТОВ «Хокейний клуб «Сокіл Київ» виділять земельну ділянку для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу з льодовим стадіоном і адміністративним будинком. Таке рішення було прийнято на пленарному засіданні Київради. Площа ділянки — 28,59 гектара, місце розташування — вулиця Городська в Оболонському районі столиці.

Старт у новий сезон

Лижний спорт. Нове Мєсто (Чехія). П’ятий етап багатоденки «Тур де скай». П’яте місце посіла наша Валентина Шевченко у перегонах класичним стилем на 10 кілометрів.

Підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.