Зустрічати Новий рік на головній площі Одеси — Думській — десять років тому запропонував міський голова Едуард Гурвіц. Вона невичерпним на вигадки одеситам припала до душі, і тепер навіть уявити важко, що можна зустріти Новий рік в іншому місці. У кожної новорічної ночі на Думській є щорічний сюрприз. Скажімо, нинішнього року — розіграш двокімнатної квартири для молодої сім’ї.

Подружжя до 35 років включно, що перебувають на державному обліку, можуть узяти участь у розіграші квартири. Вона буде розіграна опівночі 31 грудня винятково серед присутніх на Думській площі молодих сімей, що матимуть при собі запрошення і, звісно, паспорт. І такий конкурс — не традиційний одеський жарт.

Торік власниками двокімнатної квартири стали 50-річний Сергій Вдовін, його 28-річна дружина Інна та їхня дворічна донька.

Ну а ті диваки, яким новорічна товкотнеча на площі не до душі, можуть зустріти Новий рік на глибині 10 метрів — в катакомбах. Як очікують спелеологи, у новорічну ніч під землею опиняться до 500 любителів екстремального відпочинку.

А тим одеситам і гостям міста, хто зустрічатиме Новий рік на вулицях, дуже пощастить. По-перше, вони побачать святковий феєрверк, рівних якому в Одесі ще не було. По-друге, на Приморському бульварі, Катерининській і Театральній площах, на яких через суцільну ілюмінацію буде світло як удень, можна буде продегустувати (безплатно, звісно) знамените одеське шампанське. А розливатимуть його сто Дідів Морозів!

Одеса.