Перший заступник міністра транспорту та зв’язку України Володимир Корнієнко вручив Почесну грамоту Верховної Ради України начальнику Південно-Західної залізниці Олексію Кривопішину (на знімку).

Цю відзнаку Олексій Кривопішин отримав за особливі заслуги перед українським народом.

Олексій Кривопішин доклав чимало зусиль, досвіду та енергії, щоб у складних економічних умовах забезпечити стабільність роботи Південно-Західної залізниці. А чого варте будівництво першої черги пасажирського вокзального комплексу станції Дарниця? Під його керівництвом на рівні кращих європейських стандартів зводився та вводився в дію приміський вокзал на станції Дарниця. Цього року було виконано одне з важливих завдань уряду — завершено перекриття перегонових споруд руслової частини мостового переходу через річку Дніпро у Києві.

За його ініціативи впроваджено технології капітально-відновлювального ремонту пасажирських вагонів, електропоїздів і дизель-поїздів власними засобами в умовах депо та інших підрозділів залізниці. Під керівництвом Олексія Кривопішина здійснюється подальше оновлення колійного, вагонного та енергетичного господарства, вдосконалюється структура роботи й сервісу в пасажирському та комерційному господарстві, відновлюються технології переробки вагонопотоків.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.