Лідія Кривенко більшу частину життя прожила в Києві. Професія інженера-технолога металургійного виробництва визначила для неї і місце роботи, а багато в чому й долю: жінка трудилася на так званому номерному заводі, тобто на оборонному підприємстві. З виходом на пенсію та у зв’язку із сімейними обставинами кілька років тому столичній мешканці довелося переїхати в село Тилове, що в Балаклавському районі Севастополя.

«Голос України» я читаю з найпершого номера, — розповідає Лідія Андріївна. — Газета дає багато цікавої, змістовної і корисної інформації. На жаль, останнім часом через фінансові труднощі я мало було не відмовилася від дорогої мені газети-співрозмовниці, газети-порадниці.

Проблеми нашої читачки стали відомі раді ветеранів війни і праці Орлинівської сільради, а через неї —народному депутату України Івану Вернидубову й Орлинівському сільському голові Валерію Сендеровичу. Торік підписка на парламентське видання дісталася Лідії Кривенко в подарунок від народного депутата, а на 2008 рік абонемент оформив Валерій Сендерович.

Севастополь—Тилове.

На знімку: Орлинівський сільський голова В. Сендерович повідомляє Л. Кривенко про те, що весь наступний рік вона отримуватиме свою улюблену газету «Голос України».

Фото автора.