Депутата Севастопольської міської ради першого і п’ятого скликань Сергія Живодуєва колеги обрали головою постійної комісії з питань функціонування міського господарства, транспорту і зв’язку. Вони врахували професійну підготовку Сергія Олександровича — двадцятисемирічний стаж роботи в «Севастопольгазі». С. Живодуєва в 2005 році обрали головою правління ВАТ «Севастопольгаз».

Масштабне і клопітке господарство, що обслуговує майже чотирьохсоттисячне місто, потребує пильної уваги з боку керівника. І, відповідно, часу. Проте Сергій Олександрович справляється і з депутатськими обов’язками, і з турботами, покладеними на нього як на голову постійної комісії. А ще встигає викроїти хвилини і години на два своїх захоплення: полювання та заняття нумізматикою.

Людина пристрасна, депутат з розумінням поставився до ініціативи профспілки підприємства організувати в колективі напередодні новорічних свят виставку творчих робіт співробітників ВАТ «Севастопольгаз» і членів їхніх родин. Одним із експонатів на ній буде збірник віршів слюсаря підприємства Олександра Федосєєва. Фінансову допомогу у виданні книги надав автору і голова правління ВАТ «Севастопольгаз» Сергій Живодуєв.

Севастополь.