У Всеукраїнських змаганнях з міні-футболу, які проходили в Одесі, перше місце виборола команда Мар’їнської загальноосвітньої школи-інтернату ім. Макаренка (місто Мар’їнка Донецької області).

Тут навчаються діти-сироти і позбавлені батьківської опіки. Організаторами змагань виступили МВС України, Міністерство освіти і науки, центральна рада ФСТ «Динамо». Сам турнір проходив у кілька етапів, у ньому брали участь хлопці з усіх областей України.

Багато хто з учнів Мар’їнського інтернату серйозно захоплюється футболом. За словами Юрія Авакьяна, який тренує дітей, люблять поганяти м’яча не тільки хлопці, а й чимало дівчат. Поїздка в Одесу юних футболістів (вік від 12 до 15 років) стала можлива завдяки допомозі, наданій ГУМВС у Донецькій області.

Одними з перших привітали переможців і їхніх педагогів донецькі правоохоронці. За дорученням керівника обласного міліцейського відомства генерал-лейтенанта Михайла Клюєва начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Ігор Сусідко вручив підліткам подарунки