Голова Одеської обласної державної адміністрації, народний депутат України Ігор Палиця під час зустрічі з главами дипломатичних місій, акредитованих в Одесі, заявив, що протягом двох місяців корупцію в регіоні буде викорінено.
— У нас планується пілотний проект на території України, у рамках якого в Одесі й області не буде корупції взагалі. Не буде чиновників, що вимагають гроші або ставлять якісь умови: де і які інвестиції вкладати. Я певен, ми за місяць-два це зробимо, — заявив І. Палиця й додав, що на цьому шляху йому допоможе новообраний керівник Одеси народний депутат України Геннадій Труханов.
— Днями ми спілкувалися із помічником Держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вікторією Нуланд, котра прибула до Одеси з робочою поїздкою. Вона запитала: що треба зробити, щоб побороти корупцію. І я сказав: корупцію можна побороти, якщо є бажання в людини, від якої це залежить. На рівні області таке бажання є в мене й у міського голови Одеси Геннадія Труханова. Тому я певен, що чиновники, які працюють з нами в команді, або зрозуміють наше бажання, або ж будуть змушені покинути цю команду. І я переконаний, що в нас усе вийде, — додав народний депутат Ігор Палиця.
 
Одеса.