Футзал. Шостий турнір команд ЗМІ «Кубок «Голосу України». Головний суддя змагань — Олександр Шамич (національна категорія). Матч за третє місце. «Спорт-Экспресс» в Украине» — «Газета по-киевски». 5:0. Фінал. «Голос України-1» — телеканал «Спорт-1». 3:2.

Останні матчі турніру подарували цікаву і захопливу боротьбу. Особливо це стосується вирішального поєдинку. Обидва суперники були гідні перемоги, бо виявили і пристойну майстерність, і величезну волю. Рахунок відкрили господарі. Потім телевізійники двічі відновлювали рівновагу.

Одне слово, як і належить кубковим фіналам, напруження тривало до останніх секунд. І спортивне щастя обрало голосоукраїнців. В останню атаку пішла вся команда. І влучний удар... воротаря господарів Олександра Сусленка приніс їм перемогу. Це шостий успіх «Голосу України» поспіль. У складі переможців окрім автора вирішального м’яча виступали також: Віктор Гайдученко, Юрій Рачковський, Олександр Пєкний та Сергій Мельник.

Чотири найсильніші команди за підсумками турніру отримали грамоти і грошові винагороди. Були й індивідуальні призи. Зокрема Олександра Сусленка відзначили як найкращого воротаря. А Олександр Михайлюк із «Спорт-1», котрий забив вісім м’ячів, став найкращим бомбардиром.

Учасники змагань щиро дякували організаторам. Усі без винятку відзначили високу майстерність арбітра турніру Олександра Шамича. Ще б пак, Олександр Миколайович уже не один рік обслуговує поєдинки чемпіонату України з великого футболу у вищій лізі, має чималий міжнародний досвід. Нарешті, геть усі висловили надію, що й наступної осені в затишному редакційному спортзалі «Голосу України» знову зберуться колеги, закохані в футбол.

На знімку: учасники фіналу.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.