На Вінниччині затримано підозрюваних у замовному вбивстві керівника виборчого штабу на виборах глави держави в Немирівському районі 48-річного Сергія Вакарова.
Перший заступник прокурора області Анатолій Максимюк повідомив на прес-конференції для журналістів, що вбивство скоєне на побутовому грунті й не має жодного стосунку до громадської діяльності Сергія Вакарова. За словами пана Максимюка, кілера замовив пенсіонер, вітчим дружини вбитого чоловіка. Криваву розправу здійснено за 1200 американських доларів.
Над розкриттям злочину працювали кращі слідчі та експерти з Києва і Вінниці. Зокрема, вони встановили, що підозрюваний у вбивстві протягом двох днів приїздив до будинку замовника на власному автомобілі. Замовник проводжав покійного в останню путь, перед тим сидів у будинку біля його труни, втираючи сльози. 
Затримали його на кладовищі після похорону. А перед тим взяли під варту виконавця замовлення 33-річного мешканця Теплицького району Вінниччини. За інформацією правоохоронців, чоловік ніде не працює, одружений. Перший заступник прокурора області спростував інформацію про те, що підозрюваний раніше притягався до кримінальної відповідальності. У нього вилучено знаряддя злочину — мисливський обріз.
За інформацією першого заступника прокурора області, замовника й виконавця затримано за ст. 208 КПК України. Їм оголошено про підозру: першому — за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 4 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України, а другому — за п. п. 6, 11 ч. 2 ст. 115 КК України.
За клопотанням прокуратури суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Про особливу зухвалість злочинця свідчить уже те, що він обрав для цього людне місце — одну з вулиць міста. Кореспондент «Голосу України», побувавши на місці злочину, звернув увагу, що по обидва боки вузької проїжджої частини розташовані житлові будинки, з вікон яких, як на долоні, видно все, що відбувається на вулиці. Автомобіль, у якому виявили тіло вбитого, стояв біля воріт одного з помешкань на вузенькій пішохідній доріжці. Тим само він повністю перекрив прохід. Встановлено, що стріляли в голову із заднього сидіння. Хтось із перехожих звернув увагу, що з автомобіля скрапує кров, і вже тоді викликали «швидку».
Мати Сергія Вакарова Надія Володимирівна, депутат Немирівської районної ради, у розмові з кореспондентом «Голосу України» повідомила, що вранці син підвіз на роботу дружину. Коли вона виходила з машини, чоловікові зателефонував незнайомий. «Оля, так звати невістку, каже, що Сергій запитав: «Хто ви такий і що вам потрібно?» — розповідає пані Надія. — Після того я набрала номер телефону сина. Попросила його під’їхати на ринок, підвезти мене з покупками. Сергій сказав, що він поряд і зараз буде. Це були його останні слова. Після того він на дзвінки не відповідав. На його телефоні, який лежав у машині між сидіннями, зафіксовано 16 моїх викликів».
Ще жінка розповіла, 
що її син врятував життя тому, хто замовив його вбивство. Коли інсульт розбив того чоловіка, Сергій опікувався ним, возив до лікарів у Вінницю і Київ, поки хворого не поставили на ноги. 
Сергій Вакаров — лікар за фахом, працював за спеціальністю в немирівській лікеро-горілчаній компанії. У нього залишилося троє дітей: донька від першого шлюбу і син та донька, яких вони виховували разом з дружиною Ольгою.
Вінницька область.