До Ужгородського райвідділу міліції звернулася 27-річна мешканка села Вовкове з проханням вгамувати її чоловіка, який поводився неадекватно та погрожував їй. Оперативна група одразу ж виїхала на виклик. Прибувши за адресою, вартові порядку утихомирили неспокійного чоловіка.
Для того, щоб цілком упевнитися в тому, що він не завдасть жодної шкоди жінці, вони з дозволу господині оглянули будинок. Зайшовши до ванної кімнати, міліціонери виявили предмет, схожий на приклад рушниці, на якому було вмонтовано ударно-спусковий механізм. На цьому пошуки правоохоронців не скінчились: в підсобному приміщенні будинку вони знайшли 58 предметів, схожих на заряди до вогнепальної зброї. Усі вони вилучені та направлені до НДКЦ при УМВС України в Закарпатській області для проведення експертизи.
За даним фактом слідчим відділенням Ужгородського РВ УМВС розпочато кримінальне провадження. Попередньо дії чоловіка кваліфіковані за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. У провадженні призначено судові експертизи, які дадуть відповіді на необхідні 
питання.
СЗГ УМВС України в Закарпатській області.