У Кіровоградської обласної дирекції «Укрпошти» з’явився новий начальник — Людмила Салоїд, яка повернулася на посаду після двох років роботи першим заступником голови облради.
Представляти новопризначену прийшли виконувач обов’язків генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Михайло Паньків, голови облдержадміністрації та облради Олександр Петік та Олександр Чорноіваненко.
Місцеві керівники висловили впевненість у тому, що з таким досвідченим керівником, як Людмила Салоїд, підрозділ «Укрпошти» вийде на якісно новий рівень з надання послуг. З цим погодився і Михайло Паньків, який переконаний, що вже найближчим часом національному оператору поштового зв’язку вдасться повернути клієнтів та відновити втрачені за останні роки позиції. Посадовець зазначив, що «Укрпошту» необхідно якомога швидше реорганізувати з адміністративної установи в сервісну компанію. Для цього наразі розробляється 15 проектів, серед яких — укомплектування робочих місць мобільними пристроями, розробка єдиного спеціального програмного забезпечення, оптимізація поштових перевезень, а найголовніше — налагодження оперативного зворотного зв’язку зі споживачами. Тож сьогодні дуже важливо, щоб команда відповідала професійним вимогам та працювала на результат. Колективу кіровоградських поштовиків на чолі з таким професіоналом, як Людмила Салоїд, це до снаги, зауважив керівник відомства.
Кіровоградська область.
 
На знімку: Людмила Салоїд і Михайло Паньків.
Фото автора.