Плавання. Москва (Росія). Кубок світу у 25-метрових басейнах. Ірина Амшеннікова з України виграла три золоті медалі: на дистанціях 50, 100 і 200 метрів на спині.

Спортивна гімнастика. Глазго (Шотландія). Етап Кубка світу. Дві нагороди — в активі Дарини Згоби: срібна на брусах і бронзова на колоді. Ще одна «бронза» дісталася нашій Марині Костюченко за опорний стрибок.

Баскетбол. Чемпіонат країни. «Київ» — БК-93 «Пульсар» (Рівне). 95:60. «Азовмаш» (Маріуполь) — «Кривбасбаскет-Люкс» (Кривий Ріг). 91:73. «Миколаїв» — «Дніпро» (Дніпропетровськ). 80:75. «Сумихімпром» — «Одеса». 95:90. «Будівельник» (Київ) — «Черкаські мавпи». 75:90. «Хімік» (Южний) — «Політехніка-Галичанка» (Львів). 71:89.

Після шести турів без очкових втрат «Азовмаш» і «Київ». Вони очолюють турнірну таблицю. Третє — четверте місця ділять «Черкаські мавпи» і «Дніпро», які мають по чотири перемоги та по дві поразки.

Гандбол. Кубок ЄГФ. Запорізький «Мотор» вийшов до однієї восьмої фіналу. Наш клуб здолав нідерландський «Ван дер Вурт» — 33:18 і 30:19. Ігри однієї восьмої змагань проходитимуть у лютому наступного року. Кубок кубків. 1/16 фіналу. Ірпінська команда «Податкова академія» вдома і в гостях переграла турецький клуб «Чанкая» відповідно — 38:23 і 28:22 і продовжить виступи. Кубок виклику. Спортовки київського «Спартака» також порадували своїх уболівальників. У третьому раунді змагань столична команда двічі взяла гору над македонським клубом «Університет Стружа» —33:18 та 31:25. Киянки крокують далі.

Хокей. Відкритий чемпіонат Росії. Вища ліга. «Сокіл» (Київ) — «Рязань». 2:3 (овертайм). 2:3 (булліти).

Футбол. Пітерський «Зеніт», капітаном якого є українець Анатолій Тимощук, уперше в своїй історії виборов звання чемпіона Росії. Такий результат йому забезпечила мінімальна виїзна перемога в останньому турі над раменським «Сатурном» — 1:0. «Срібло» дісталося московському «Спартаку» (в його складі грає наш Максим Калиниченко), який у столичному дербі був сильнішим за «Динамо» — 2:1. Московський ЦСКА в гостях взяв гору над казанським «Рубіном» — 1:0 і заволодів бронзовими медалями.

Дзюдо. Надвірна (Івано-Франківська область). За підтримки НОК України тут відбувся міжнародний турнір на призи срібного призера ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор Романа Гонтюка. Майже двісті юнаків і дівчат 1991-1993 і 1994-1996 року народження з Грузії, Узбекистану, Молдови, Києва, Львова, Чернівців, Хмельницького, Луцька, Тернополя, Кам’янця-Подільського та Івано-Франківської області змагалися за нагороди.

Сам Роман Гонтюк виходив на татамі і провів показові сутички з учасниками. У підсумку жодна команда не залишилася без нагород і подарунків. Юні спортовці поверталися додому у чудовому настрої і з надією знову взяти участь у турнірі в гостинному Прикарпатті.