Чергове засідання робочої групи з підготовки перших пленарних засідань новообраного парламенту знов не відбулося: на нього прийшли лише представники БЮТ і «НУ—НС» у повному складі, але кворуму не було. Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко запропонувала оголосити перерву для консультацій, а якщо на засідання робочої групи так і не з’являться представники інших політичних сил, продовжити консультації з наступного тижня.

До парламенту прийшов лідер блоку свого імені Володимир Литвин. В інтерв’ю журналістам він заявив: представники Блоку Литвина братимуть участь у робочій групі з найближчого понеділка, коли всі новообрані депутати будуть офіційно зареєстровані в ЦВК і отримають посвідчення. Володимир Литвин продовжує наполягати на зустрічі лідерів усіх політичних сил, представлених у Верховній Раді: «Сьогодні необхідно шукати спільні точки дотику, бо конфлікт у підготовчій групі може призвести до конфлікту у Верховній Раді. Тому не треба починати зі взаємного поборювання». На думку Володимира Литвина, без згоди на рівні керівників партій і блоків ні до чого не вдасться домовитися, а передусім, за його словами, треба визначити дату проведення першого пленарного засідання Верховної Ради. Оптимальною датою Володимир Литвин назвав 20—23 листопада.

Представник блоку «НУ—НС» Роман Зварич повідомив журналістам, що ще не вирішено, чи буде скликано засідання робочої групи сьогодні. А на заяву В. Литвина Р. Зварич відреагував так: враховуючи те, що з понеділка Блок Литвина обіцяє брати участь у роботі підготовчої групи, не виключено, що вже в цей день може бути визначено дату першого засідання нового парламенту. Лідери «НУ—НС» пропонують відкрити першу сесію 20 листопада.