Віктор ГАЛАСЮК, фракція Радикальної партії Олега Ляшка:
— Парламент ухвалив надзвичайно важливий пакет законопроектів. Він важливий не лише тому, що дасть змогу отримати транш МВФ, а й тому, що ми вперше забезпечуємо рівну пенсійну систему, ліквідуємо преференції для окремих груп чиновників і забезпечуємо соціальну рівність. Це важливо, але недостатньо. Транш МВФ та постановка кадрового питання про відповідальність та зняття Голови Нацбанку дасть можливість короткостроково виправити ситуацію. А нам потрібна стабільність не на два тижні чи місяці. Нам потрібно розгорнути нашу економіку в іншому напрямі розвитку. Потрібно змінити економічну та кредитно-грошову політику нашої держави для того, щоб ми відійшли від режиму виживання, коли імпортуємо закордонні товари на ті кошти, що беремо в борг, а в цей час українці втрачають робочі місця. Це неприпустимо. Нам потрібно включати потужну підтримку національного виробника, знімати зайві ліцензії, регуляторні бар’єри, надавати здешевлене кредитування. 
Оксана ЮРИНЕЦЬ, фракція Блоку Петра Порошенка:
— Представляючи в парламенті групу «Львівщина», хочу донести таку інформацію. Питання по шахтарях нині у критичній ситуації. Чому? Бо в місті Червонограді, що на Львівщині, перекрито дороги шахтарями. Вони вимагають, щоб їх почули. Нагадаю, в понеділок вони блокували Верховну Раду, а сьогодні це продовжується на місцях. Міністр палива та енергетики каже одне, а робить інше. Це не сприймається суспільством — громада виходить на вулиці і в можливий спосіб висловлює свій протест. Ми, представники групи «Львівщина», звертаємося до міністра, щоб він звернув увагу на шахтарів і прийняв до уваги їхні звернення. Якщо цього не відбудеться, ми, як народні депутати, будемо в інший спосіб змушувати його приймати адекватні рішення для вирішення цього питання.
Олег КУЛІНІЧ, група «Економічний розвиток»:
— Верховна Рада ухвалила важке рішення щодо державного бюджету. Важке, але необхідне для отримання кредиту МВФ. Проте кредит — це не подарунок і не виграш лотереї, його потрібно буде віддавати. Виникає логічне запитання: за рахунок чого? На сьогодні єдина галузь економіки, яка ще тримається, — сільське господарство. Очевидно, що саме воно буде основним постачальником валюти в Україну. Саме за її рахунок сплачуватимуться кредити, які сьогодні беруться у міжнародних партнерів. Але й аграрна галузь нині поставлена в дуже важкі умови, по суті, на межу виживання. Нині аграрії готуються до посівної, і без підтримки з боку уряду прогнози розвитку галузі однозначно невтішні.
Група «Економічний розвиток» вимагає в четвер розглянути всі законопроекти, які стосуються аграрного сектору та села щодо яких є висновки комітетів.
Юрій БОЙКО, фракція Опозиційного блоку:
— Останні події на сході країни дають певний оптимізм щодо вирішення військового конфлікту мирним і дипломатичним шляхом у руслі підписаних Мінських домовленостей. Ми бачимо основне завдання парламенту в підтримці на законодавчому рівні цього процесу. Тому ми знову повертаємося до пропозиції створити комітет з проблем Донбасу, який напрацьовував би проекти законів для затвердження їх у сесійній залі. 
Сергій СОБОЛЄВ, фракція «Батьківщини»:
— Уже минуло понад сім місяців, як спецслужби РФ викрали нашу льотчицю-героїню Надію Савченко. Сьогодні вже 81-й день (станом на 3.03.15) її голодовки і ми всі чудово розуміємо: цей тиждень буде переломним. Свідчення німецьких лікарів та її адвокатів доводять, що фактично 7—8 березня може стати критичною датою для здоров’я Надії Савченко, коли можуть розпочатися незворотні процеси. Це свідчить про одне: режим Путіна, який не спромігся за сім місяців навіть передати матеріали в суд, використовує лише один метод — знищення її у в’язниці. Наша фракція вважає, що всі зусилля, які доклали світова спільнота, український парламент, Президент, дають можливість у ці останні дні, коли вирішується доля цієї героїчної жінки, зробити все можливе, щоб витягти її з московської катівні.
Вікторія СЮМАР, фракція «Народного фронту»:
— Зміни, ухвалені до Податкового та Бюджетного кодексів, — це реальні реформи. Ми зробили більш прозорою банківську діяльність і дали змогу притягати до відповідальності власників банків за ті злочини, які вони чинять. Ми підвищили ренту на руду, транспортування аміаку тощо. Це означає, що бюджет наповнюватиметься насамперед за рахунок тих людей, які мають кошти. Ліквідовано спецпенсії, хоча це питання й викликало багато дискусій у залі. Фактично ми зробили все залежне від парламенту для того, щоб стабілізувати курс та ситуацію в економіці, оскільки поновили довіру до нас з боку міжнародних фінансових інституцій. Але головне — продовжувати реформи. Передусім — децентралізації влади. Очевидно, що час приступати до виборчої реформи, оскільки ми говоримо про місцеві вибори. І нарешті конституційна реформа. Президент створив Конституційну комісію, і кожна фракція має відрядити туди своїх представників. Дуже важливо, щоб конституційна реформа стала справжнім консенсусом, щоб ми домоглися балансу влад і змогли виправити всі помилки, які є в нинішньому Основному Законі.
Єгор СОБОЛЄВ, фракція «Самопомочі»:
— Є декілька справ, які маємо зробити після перемоги Майдану. Перша. Давайте дозволимо людям, які віддали життя за Україну, отримати звання Героя України. Родина Жезневських дуже просить про це. Вони живуть у країні, де їхній син вважається фашистом. Тому давайте віддячимо і відзначимо його, як справжнього Героя України. Відповідний проект закону вже розроблено, він пройшов профільний комітет.
Друга. Час приєднуватися до Римського статуту. Так само є відповідний законопроект, давайте виносити його до сесійної зали, щоб усе було по-чесному, і ми могли в Міжнародному суді переслідувати злочинців, які тероризували Євромайдан.
Третя. Час нагадати новому Генеральному прокурору, що він уже не новий. Ми чекаємо від нього реальних результатів у притягненні до відповідальності банди, яка розстрілювала Євромайдан. Ми це не забудемо. Давайте це зробимо.