Уже вдруге в рамках гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці» у місті відбувається виставка французьких та американських ресторанних меню ХІХ — першої половини ХХ ст. 
 
Зібрав цю унікальну колекцію відомий львівський ресторатор Вардкес Арзуманян. Експозиція триває в Палаццо Бандінеллі Львівського історичного музею. Цього разу презентовано близько сотні меню, які були оформлені відомими французькими графіками — Франциском Пульбо, Жоржем Емаром, Луї Жу, Жоржем Вілла тощо. Та найбільше цьогоріч привертає увагу раритетний експонат, який лише нещодавно поповнив колекцію львів’янина. Йдеться про меню «Титаніка» за день до трагедії. Яскравими акцентами у виставці є й два меню з оригінальними ілюстраціями Альфонса Мухи. 
Вл. інф. 
Фото Євгенія КРАВСА.