Державтоінспекція Печерського району Києва продовжує посилений контроль за дорожнім рухом під час виникнення ситуацій, що призводять до заторів на території району. Особлива увага приділяється виявленню та покаранню порушників правил дорожнього руху, наданню допомоги водіям через забезпечення регулювання на перехрестях, прискорення оформлення ДТП.

З 2 по 23 жовтня 2007 року столична Державтоінспекція спільно з Державним управлінням екології та природних ресурсів проводить операцію «Чисте повітря». Під час операції співробітники ДАІ з водіями проводитимуть профілактичні бесіди, під час яких нагадають вимоги природоохоронного законодавства, необхідність здійснення постійного контролю за викидом у повітря шкідливих речовин, що містяться в відпрацьованих газах двигунів авто. Також державтоінспектори перевірятимуть автотранспорт в автогосподарствах, організаціях, підприємствах.

Для школярів з 15 жовтня по 1 грудня 2007 року проводиться міський конкурс творів на тему «Якби я був начальником ДАІ...» для вивчення Правил дорожнього руху, формування у них стійкого усвідомлення необхідності дотримання безпечної поведінки на дорозі та підвищення іміджу служби Державтоінспекції.

Державтоінспекція Печерського району Києва.