...і зосередитись на актуальних питаннях розвитку країни закликав уряд та політичні сили Прем’єр-міністр Віктор Янукович на вчорашньому розширеному засіданні Кабінету Міністрів.

«Моя позиція проста: є політичні сили—учасники цього процесу, а ті, хто вийшов з відпустки, мають займатися державними справами і нести за це відповідальність», — сказав Віктор Янукович. Додавши при цьому: «Ми з вами не повинні гаяти жодного дня, жодної години і працювати ефективно в усіх напрямах».

Водночас глава уряду висловив надію, що новообрана Верховна Рада збереться на засідання незабаром після оголошення офіційних результатів виборів. І одним з перших питань, що вона розгляне, стане проект державного бюджету на 2008 рік. Віктор Янукович упевнений також і в необхідності наступності в системі виконавчої влади. На його думку, наступність має бути як у державних програмах, так і у відносинах із зарубіжними партнерами. «Хоч би які були вибори, хоч би хто перемагав, держава живе, розвивається і не втрачає свого обличчя ні в зовнішній, ні у внутрішній політиці, ні перед громадянами», — відзначив прем’єр.

На знімку: на засіданні Кабміну Прем’єр-міністр України Віктор Янукович (праворуч) і віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв.

Фото Володимира РЕПІКА (Укрінформ).