Депутатам-прогульникам можуть припинити повноваження

На черговому зібранні обласної організації Партії регіонів у Херсоні буде порушено питання про припинення повноважень депутатів обласної ради, членів партії Миколи Костяка та Віктора Нагребецького. Про це заявив на зустрічі з журналістами голова обласного осередку ПР, голова Херсонської облради Володимир Демьохін.

За його словами, обранці не відвідують сесійні засідання обласної ради. А через неявку депутатів доводиться переносити плановані сесії. Серед «прогульників» і нашоукраїнці Борис Силенков та Олександр Сидоренко. Так, останню сесію було відкладено на півтора тижні через відсутність кворуму.

Алла БРУСИЛОВА.

Херсон.

Ніж у спину комсомольцю

Днями ввечері на 17-річного студента Владислава Логвінова, члена бюро Чернігівського обкому ЛКСМУ, скоєно напад. Йдучи на побачення з дівчиною, він несподівано отримав ззаду удар гострим предметом. Подруга викликала «швидку» і невдовзі хлопця доставили з ножем у спині у реанімаційне відділення Чернігівської міської лікарні №2, де цілу ніч боролися за його життя. Життя Владислава могло б обірватися, якби ніж витягли до приїзду лікарів.

Сергій ПАВЛЕНКО.

Чернігів.