Сьогодні депутату Улянівської міської ради Кіровоградської області Івану Івановичу Гуку виповнюється 80 років

— Щоб вона була красива, наша Улянівка! — таке найбільше його бажання, людини, в якої все життя один, але найважливіший привілей — служити громаді.

У свої поважні літа Іван Іванович (на знімку) має почесних і громадських доручень врівні з нагородами, що прикрашають його груди. Більшість із них — досить відповідальні і вагомі. Ветерана війни і праці, як у тій пісні: «Старість вдома не застане». Він — член президії ветеранської організації, голова адмінкомісії міської ради, голова комісії з благоустрою міста, громадський інспектор з технічного огляду автотранспорту. За його плечима — сотні добрих справ. Але одна з них — предмет найбільшої гордості — міський парк, що є окрасою Улянівки. За добрі справи, відповідальність і принциповість Івана Івановича з 1968 року земляки постійно обирають депутатом міської ради. У районі, а особливо в місті його знають усі. Він буває на всіх шкільних заходах, на які його з радістю запрошують і вчителі, і учні. Жителі міста йдуть до нього за порадою і допомогою. А до тих, хто не в змозі, він приходить сам. Допомагає інвалідам, ветеранам, пенсіонерам вирішувати найрізноманітніші питання, долати найскладніші проблеми.

Автолюбителі і водії-професіонали району поважають І. Гука за величезний досвід і відмінне знання автомобільної справи.

Активна громадянська позиція, прагнення творити добро для рідного міста і його мешканців додають Івану Івановичу енергії, життєвих сил. А ще цьому сприяє міцний життєвий гарт колишнього сина полку, розвідника.

Попри те, що «розміняв» дев’ятий десяток, депутат зі стажем і нині залишається в строю. Будьте щасливі й здорові, шановний Іване Івановичу!

Кіровоградська область.

Фото автора.