Завдяки потужному інвесторові ЗАТ «Трускавецькурорт» забезпечує високоякісні сучасні медичні послуги, елітні умови сервісу і відпочинку.

Нині акціонерне товариство активно впливає на життєдіяльність курорту, на розбудову й оптимізацію його інфраструктури. Наприкінці минулого року введено в дію Реабілітаційний діагностичний СПА центр «Мед-Палас» (Центральна бальнеологічна лікарня ЗАТ «Трускавецькурорт»). Незабаром поруч діятиме новий медичний центр із найсучаснішою апаратурою, а у різних відділеннях працюватимуть лікарі 18 спеціальностей, які матимуть усі можливості для потужної діагностики. Також у центрі Трускавця будують чотиризірковий готель. Тож недарма генеральний директор ЗАТ «Трускавецькурорт» Петро Сєров сповнений оптимізму:

— Трускавець має великі перспективи: локальні комплекси європейського рівня — на взірець нашого — розростатимуться і змінюватимуть обличчя курорту.

Володимир Яцюк, директор з медичної роботи акціонерного товариства, кандидат медичних наук порівнює лікувально-діагностичний заклад із фабрикою здоров’я:

— До послуг гостей — понад 4 тисячі 300 ліжок, тут працює більш як триста лікарів, понад 700 медсестер. Абсолютна більшість їх мають вищу і першу кваліфікаційні категорії. На сьогодні можемо запропонувати 124 методи лікування і 96 методів діагностики, маємо навіть власні бактеріологічну, радіологічну, імунологічну лабораторії.

Усіх, хто приїжджає до Трускавця, цікавить співвідношення ціни і послуг. Гості ЗАТ «Трускавецькурорт» мають вибір. Економ-варіант коштує 126 гривень за добу. Це — ціна проживання, триразового харчування, основних медичних послуг. Передбачено всі лабораторні дослідження, які стосуються основного захворювання, будь-які ванни, гідропатії, теплолікування, апаратну фізіотерапію. Водночас є пакети за 500—600 гривень на добу. Ціна залежить від виду процедур, проживання, харчування.

Ошатна споруда «Мед-Палас» гармонійно вписалася поміж старих будівель, не порушивши архітектурного стилю і ансамблю.

— Це — перший етап створення VІP-центру, — каже Юрій Круглій, заступник завідувача реабілітаційного діагностичного СПА центру «Мед-Палас». — Чотиризірковий готель буде з’єднано зі СПА-центром і новим медичним центром. СПА-центр, де ми знаходимося, складається з двох частин: перша надає медичні послуги за рекомендаціями і призначеннями лікарів, друга —СПА-послуги — на вибір, маємо високопрофесійне обладнання. Перш аніж комплектувати «Мед-Палас» апаратурою, вивчили досвід Трускавця. Прагнули придбати найсучасніше, передове устаткування. Велику увагу приділяємо гігієні, використовуючи лише одноразові речі для зрошення ясен, для гідроколонотерапії. Пропонуємо одноразові простирадла, стерилізуємо озокерит. Ця увага — річ невидима, але затратна. І все-таки наші ціни — доступні, зважені. А сервіс і якість не поступаються єворопейським.

У «Мед-Паласі» до послуг пацієнтів — гідроозонотерапія, електротерапія, лазерна терапія, магнітотерапія, мікрохвильова терапія, кріотерапія, лімфодренаж, вакуумний масаж, ультразвукова терапія, аромотерапія тощо. Серед ексклюзивних процедур електротерапії, до прикладу, гальванована (на пацієнта одночасно впливає вода і постійний струм). Її призначають при захворюваннях кістково-м’язевої системи, периферичної та центральної нервових систем, для покращення кровообігу тощо. Серед унікальних процедур — перебування в спелеокамері. Дихаючи випарами солі (хлориду натрію), ви відчуєте тут справжнє полегшення, якщо маєте захворювання дихальних шляхів, алергії. Альтернативи здоровому способу життя немає!

Львів — Трускавець.

На знімку: новозбудований «Мед-Палас» гармонійно вписався у архітектурний ансамбль міста. До послуг гостей — найсучасніша апаратура для здоров’я і краси.

Фото автора.