Триває XVІІІ Міжнародний фестиваль «Київ Музик Фест’2007».

Це один з найбільших фестивалів, що знайомить слухачів з кращими зразками сучасної української академічної музики. Важливими завданнями фестивалю є взаємозбагачення різних національних культур, висвітлення загальносвітового музичного контексту та входження української культурної спадщини у світовий культурологічний процес. У цьогорічному форумі беруть участь композитори і виконавці з 18 країн: України, Німеччини, Франції, Великобританії, Швейцарії, Греції, Болгарії, Польщі, Угорщини, Естонії, Молдови, Грузії, Білорусі, Росії, Японії, Австралії, Канади, США.

У рамках фестивалю відбудуться 36 різноманітних заходів. Серед них — 33 концерти, на яких прозвучать музичні твори близько 190 вітчизняних та іноземних композиторів.

Заплановано чимало авторських та ювілейних концертів. Це творчий вечір Святослава Крутікова, концерт пам’яті В. Симоненка «Метаморфози класики та класика джазу», симфонічний концерт до 100-річчя від дня народження та 25-річчя від дня смерті Костянтина Реґамея, польський квартет «Wіlanov» озвучить програму до 125-річчя від дня народження К. Шимановського, пройдуть ювілейні заходи, присвячені 65-річчю Євгена Станковича, відбувся хоровий концерт на честь 70-ліття Валентина Сильвестрова.